Veelgestelde vragen...

Hoeveel pagina's heeft mijn Dagje Weg Magazine?

Je Dagje Weg Magazine heeft 8 pagina's, die je kunt vullen met foto's en tekst.

Hoeveel foto's kan ik uploaden?

Je kunt onbeperkt foto's uploaden voor je Dagje Weg Magazine. Om tijd te besparen, is het echter aan te raden om bij het uploaden al selectief te zijn.

Wat doet MijnDagjeWeg.NL met mijn gegevens?

MijnDagjeWeg.NL doet er helemaal niets mee. Bij het maken van een nieuw Dagje Weg Magazine geef je zelf aan of je het magazine zichtbaar wilt maken voor publiek.

Hoeveel foto's staan er in mijn Dagje Weg Magazine?

Ieder Dagje Weg Magazine bestaat uit 28 foto's.

Ik heb maar 3 foto's gemaakt. Kan ik nu geen Dagje Weg Magazine maken?

Niet getreurd! MijnDagjeWeg.NL heeft prachtige gevulde magazines van dierentuinen, musea en andere attracties in Nederland die je kunt gebruiken. Je voegt je eigen foto's toe en Klaar is Kees!

Kan ik mijn Dagje Weg Magazine bijbestellen?

Je kunt je Dagje Weg Magazine blijven bestellen. Door in te loggen met je gegevens kun je altijd bij je magazines terecht.

Hoeveel tijd kost het om een Dagje Weg Magazine te maken?

Je kunt je Dagje Weg Magazine in 10 minuten maken. Als het magazine al helemaal ingevuld is, kun je in 2 minuten klaar zijn. Je mag er uiteraard meer tijd voor nemen.

Kan ik mijn Dagje Weg Magazine tussendoor opslaan?

Je kunt je Dagje Weg Magazine voortdurend opslaan tijdens het maken. Als je MijnDagjeWeg.NL vervolgens verlaat, kun je een paar uur later inloggen en weer verder gaan met bewerken.

Wanneer wordt mijn Dagje Weg Magazine thuisbezorgd?

Na bestelling voor 15.00 uur wordt je Dagje Weg Magazine doorgaans de volgende dag thuisbezorgd.

Hoe wordt mijn Dagje Weg Magazine thuisbezorgd?

Je krijgt je Dagje Weg Magazine in een envelop met een begeleidende brief van de redactie. In de brief vind je onder meer het nummer van de klantenservice.

Wat is het nummer van de klantenservice?

Je kunt met vragen over je Dagje Weg Magazine terecht op het nummer 0318 640175 (lokaal tarief). De klantenservice is bereikbaar tijdens kantooruren (09.00 - 17.30 uur). Je kunt ook altijd een e-mail sturen aan redactie@dagjeweg.nl.

Kan ik MijnDagjeWeg.NL ook gebruiken als ik geen dagje weg ben geweest?

Je mag MijnDagjeWeg.NL overal voor gebruiken. Houd er wel rekening mee dat 'DagjeWeg.NL' in tekst en beeld gecommuniceerd wordt.

Waarom is mijn Dagje Weg Magazine zo voordelig?

Je Dagje Weg Magazine is zo voordelig omdat het zo heel eenvoudig werkt.

Krijg ik korting als ik meer exemplaren van mijn Dagje Weg Magazine bestel?

Omdat het zo voordelig is, krijg je geen korting als je meer exemplaren bestelt. Neem bij een bestelling van boven de 100 magazines even contact met ons op via telefoonnummer 0318-640175, of e-mail naar redactie@dagjeweg.nl.

Waar komt het papier voor mijn Dagje Weg Magazine vandaan?

De grondstof voor het papier voor je Dagje Weg Magazine is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen. Het bedrijf dat je magazine drukt, draagt het bekende FSC-keurmerk.

Wat kost het om mijn Dagje Weg Magazine thuis te laten bezorgen?

Je kunt je Dagje Weg Magazine voor 5,95 euro (excl. verzendkosten) thuis laten bezorgen.

Werkt MijnDagjeWeg.NL in alle internetbrowsers?

MijnDagjeWeg.NL werkt probleemloos in Internet Explorer (versie 7 en verder), Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari (Mac). Gebruikers van de browser Opera raden wij aan om hun magazine met een van die browsers te maken.